Biciklistička staza Vransko jezero (Pakoštane)

Za sve ljubitelje sporta i rekreacije posebno bicikliste želimo ukazati na biciklističku stazu oko Vranskog jezera koja se svake godine uz suradnju Parka Prirode,općine Pakoštane i Brdsko biciklističkog kluba Pakoštane dorađuje i proširuje te trenutno sama staza oko Vranskog jezera je duga 38 km  te sa drugim stazama obuhvaća i preko 50 kilometara koja se razlikuju i težinom i konfiguracijom  same  staze.

Obavezno preporučamo odmor na brdu-  vidikovac “Kamenjak” koji se nalazi točno iznad polovine jezera sa kojeg se pruža predivan pogled na cijelo jezero, otok Pašman,  Murter i na otoke Nacionalnog parka Kornati.

Bicikle možete iznajmiti i kod nas u Pakoštanima te za Vas možemo  organizirati vožnju oko Vranskog jezera ili nekom drugom stazom po vašoj želji sa članom brdsko biciklističkog kluba Pakoštane. Također ćemo Vas  informirati o svim događajima koje iz sfere natjecateljskog sporta ali i rekreacije  za vas pripremaju članovi kluba a u suradnji s svim relevantnim čimbenicima naše lokalne zajednice.

Pozivamo vas sve da nam se pridružite i uživate u ljepoti naše prirode.

Bike mapa Vransko jezero

[sgpx gpx=”/wp-content/uploads/gpx/MtbMaratonVranskoJezero.gpx”]